Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoewordi/domains/hoewordikfinancieelonafhankelijk.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
Wat is UMA crypto? En hoe werkt de UMA chain?
Selecteer een pagina

Wat is UMA crypto?

de uma coin in het kort uitgelegdUMA, of Universal Market Access, is een protocol voor het creëren van synthetische activa op basis van de Ethereum (ETH) blockchain. UMA is in december 2018 van start gegaan.
Synthetische activa zijn een klasse van activa die verschillende onderliggende activa vertegenwoordigen en dezelfde waarde hebben. Om precies te zijn stelt UMA zijn gebruikers in staat om zelfuitvoerende, zelfversterkende financiële contracten te ontwerpen en te creëren, ondersteund door economische stimulansen, en deze uit te voeren op de Ethereum blockchain.

Hoofdzakelijk stelt UMA tegenpartijen in staat real-world financiële derivaten zoals futures, contracts for difference (CFD’s) of total return swaps te realiseren en te automatiseren. Het maakt ook de creatie mogelijk van zichzelf vervullende derivatencontracten op basis van digitale activa, zoals andere cryptocurrencies.

Elke coin heeft de meest uiteenlopende fantastische ideeen. De UMA coin is in het algemeen goed ontvangen en lijkt een solide plek tussen alle andere crypto coins te hebben gevonden.