Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoewordi/domains/hoewordikfinancieelonafhankelijk.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
Wat is Holo crypto? En hoe werkt de Holo chain?
Selecteer een pagina

Wat is Holo crypto?

Voordat je als crypto-belegger Holo koopt, is het natuurlijk handig als je verstand hebt van de cryptocurrency en daardoor ook het potentieel wat beter kan inschatten. Maar hoe werkt de Holochain en wat is Holo crypto precies? In tegenstelling tot de blockchain wil Holochain een maximaal gedistribueerd netwerk voorstellen. De gebruikers leveren rekenkracht en opslagruimte, zoals al bekend is van bijvoorbeeld het Wat is Holo crypto?BitTorrent-netwerk. In tegenstelling tot blockchains zijn er echter geen nodes die de betrouwbaarheid kunnen garanderen.

In plaats daarvan is elke gebruiker betrokken bij de consensusvorming, zodat er geen sprake kan zijn van decentralisatie zoals in andere netwerken mogelijk is. De gebruikers kunnen echter op flexibele wijze bij de besluitvorming worden betrokken. Op die manier zou Holochain minder energie moeten verbruiken en beter schaalbaar moeten zijn.

Holo heeft nog geen absolute decentralisatie en autonomie bereikt. Sommige delen zijn nog steeds gecentraliseerd, wat een soort compromis is. De blockchain moet zich immers verbinden met een zeer gecentraliseerde wereld.

Veel nieuwe crypto’s zeggen de nieuwste revolutie te zijn, zoals ook de UMA crypto en de Zilliqa crypto. Vaak zijn deze munten al snel niets meer waard. Of Holo het gaat halen is maar de vraag.